مواد لازم

گوجه‌فرنگی ۱ کیلو

هویج خرد شده ۱ لیوان

گل کلم خرد شده ۲ لیوان

فلفل تند ۳ عدد

لوبیا سبز نصف لیوان

سیر ۴ حبه

خیار ۱ عدد

سرکه به میزان لازم

فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان

ادویه شامل زردچوبه،نمک،تخم گشنیز،سیاه دانه و گل پر به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سرکه را در ظرفی ریخته و می جوشانیم.

گوجه فرنگی ها را نیز به صورت رنده شده و یا در مخلوط کن میکس می کنیم سپس از

یک صافی رد کرده (باید گوجه فرنگی ها پوست نداشته باشد و له شده و یکدست شود)

و در یک قابلمه ریخته آن را می جوشانیم تا آب آن گرفته شود.

پس از اینکه گوجه ها آماده شد ادویه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

در یک ظرف گل کلم و خیار خرد شده ریخته و سیر را به آنها اضافه می کنیم.

فلفل تند را نیز خرد کرده و به همراه لوبیاسبز و هویج خرد شده به بقیه مواد اضافه می کنیم.

فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه می کنیم.

سس گوجه را در سرکه ریخته و مخلوط می کنیم و آن را به مواد اضافه می کنیم.

ترشی را در شیشه مورد نظر ریخته و در آن را بسته ؛پس از دو هفته آماده مصرف می باشد.

 

توجه

*در صورتی که بخواهید ترشی را سریع مصرف کنید باید هویج و کلم را از قبل در آب جوش

بجوشانید و سپس به مواد اضافه کنید.

*برای تهیه ترشی گوجه همه ی مواد باید از شب قبل روی پارچه پهن کرده تا

کاملا خشک شود و آب آن ها گرفته شود.

*می توان به جای لوبیا سبز از کرفس استفاده کرد.

*و در آخر بهتر است از ظروف پلاستیکی استفاده نشود و ترشی را

در ظرف شیشه ای خشک و تمیز انداخت.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ترشی خرما

ترشی بادمجان

طرز تهیه شور مخلوط