مواد لازم

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

بادمجان سرخ کرده ۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

گوجه فرنگی ۴-۵عدد

کدو ۲ عدد

پیازچه ۱۰ساقه

سیر ۱ حبه

روغن کنجد به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

ادویه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرف مورد نظر سیب زمینی ها را که به صورت حلقه ای برش زده ایم در کف ظرف می چینیم.

سپس مرغ تکه تکه شده را مابین سیب زمینی ریخته و مقداری از ادویه ها شامل گرد لیمو،زیره،

زردچوبه و به میزان کم دارچین روی آنها می ریزیم.کدوها را نیز که به صورت حلقه ای برش زده ایم

روی مواد چیده و دوباره ادویه روی آنها می ریزیم.حلقه ی گوجه فرنگی را روی مواد قرار داده

و مجددا ادویه می ریزیم.در این مرحله نمک نیز به مواد اضافه می کنیم.بادمجان ها را که از قبل

سرخ کرده ایم می چینیم و پیازچه ما بین مواد می ریزیم.مابقی کدوها و مرغ ها را نیز اضافه

می کنیم.(توجه داشته باشید که میزان ادویه با توجه به ذائقه و سلیقه افراد متغیر می باشد.)

 

طرز تهیه سس

۲عدد از گوجه فرنگی ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و در مخلوط کن می ریزیم.

سیر را نیز که از قبل پوست گرفته ایم اضافه کرده و پیاز عسلی شده را در مخلوط کن ریخته

و زعفران به آنها اضافه می کنیم. مقداری روغن نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.

مقداری نمک به سس اضافه کرده و میکس می کنیم.

سس را پس از آماده شدن روی تاس کباب می ریزیم.

در صورتی که بخواهیم تاس کباب را با حرارت زیاد بپزیم حدود یک لیوان آب نیز اضافه کرده

و روی شعله قرار می دهیم.اما اگر بخواهیم آن را روی شعله خیلی کم قرار دهیم نیاز به

اضافه کردن آب نمی باشد و با آب گوجه فرنگی و مواد درون تاس کباب پخته می شود.

در آخر می توان مقداری گردلیمو و دارچین نیز برای خوش طعم تر شدن اضافه کرد.


خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش هویج(غذای تبریزی)

طرز تهیه سوپ شیر