مواد لازم

آرد ۲۵۰گرم

شکر ۱۸۰گرم

تخم مرغ ۲عدد

روغن مایع ۱/۲پیمانه

خرمالو پوره شده متوسط ۲عدد

وانیل ۱/۸قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک و ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی ۱/۲قاشق چایخوری

دارچین ۱/۲قاشق چایخوری

نمک ۱/۸قاشق چایخوری

جوش شیرین ۱/۸قاشق چایخوری

گردوی خرد شده به دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و حسابی با هم زن، هم می زنیم تا

زمانی که به حالت کرم رنگ و کش دار و تقریبا سفت در بیاید.حدودا به مدت هشت دقیقه زمان نیاز می باشد.

روغن را نیز آرام آرام اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شود. سپس خرمالو را که پوست گرفته ایم

و پوره شده می باشد را اضافه کرده و هم می زنیم.(از این قسمت نیاز به استفاده از هم زن نمی باشد.)

مواد خشک را که شامل آرد و بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و پودر جوز هندی می باشد را با هم

مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم سپس کم کم به مواد کیک اضافه کرده و هم می زنیم.

گردوی خرد شده را با مواد مخلوط و هم می زنیم.

سپس مواد را در قالب مورد نظر که کاغذ روغنی کف آن پهن کرده ایم می ریزیم و در فر با دمای

۱۷۵درجه سانتی گراد به مدت سی دقیقه تا یک ساعت قرار می دهیم.پس از پخت

بیست دقیقه صبر کرده و پس از سرد شدن قالب را برگردانده و کیک را خارج می کنیم.

 

توجه

*در صورت تمایل می توان جوش شیرین را حذف کرد.


کیک سیب

دسر موز و نارگیل

کیک شربتی