مواد لازم

آرد سفید ۱ پیمانه

تخم مرغ ۴عدد

شکر ۱ پیمانه

سیب ۱ عدد

بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق غذاخوری

آب پرتقال ۴قاشق غذا خوری

پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر می شکنیم. سپس شکر را آرام آرام اضافه می کنیم

و به مدت ۳ دقیقه با درجه تند هم زن،می زنیم.(به میزان ۲ قاشق غذاخوری شکر را نگه می داریم

برای هنگامی که می خواهیم سیب و دارچین را مابین کیک قرار دهیم.)پوست پرتقال رنده شده را

نیز اضافه کرده و با هم زن خوب هم می زنیم.آب پرتقال را نیز اضافه کرده سپس بکینگ پودر را با آرد مخلوط

می کنیم و آنها را الک کرده و در سه مرحله به مواد مورد نظر اضافه می کنیم و به صورت دورانی

هم می زنیم تا پف خود را از دست ندهد.

سیب را قاچ کرده و آن را با پودر دارچین به همراه دو قاشق شکر که از قبل نگه داشتیم با هم مخلوط می کنیم.

مقداری از مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و سیب ها را روی آن می چینیم و دوباره باقی مواد

را روی آن می ریزیم.قالب را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.


کیک شربتی

طرز تهیه کیک قاشقی

دسر موز و نارگیل