مواد لازم

گوشت خورشتی ۴۰۰گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

هویج رنده شده یا خلالی شده ۲۰۰گرم

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر

آلو خورشتی ۱/۲ پیمانه

چوب دارچین ۱ عدد

زردچوبه ۱/۲قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

مقداری روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.پیاز را ریز خرد کرده و در قابلمه می ریزیم.

حدود سه دقیقه تفت می دهیم وقتی پیازها نرم شد زردچوبه اضافه می کنیم.

سپس گوشت ها را اضافه کرده و آن را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود.

سپس رب گوجه به مواد اضافه کرده و آن را خوب تفت می دهیم.دو پیمانه آب جوش در قابلمه ریخته

و شعله را کم کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزد.

هویج ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با مقداری کره و زعفران تفت می‌دهیم.پس از اینکه گوشت پخت

هویج های تفت داده شده را اضافه کرده و آلو ها را که از قبل به مدت نیم ساعت خیس کرده ایم

به خورشت اضافه می کنیم.سپس خورشت را چشیده و در صورت نیاز نمک به آن اضافه می کنیم

و درب قابلمه را گذاشته تا به مدت نیم ساعت دیگر خورشت بپزد.

 

توجه

خورشت نباید آب زیاد داشته باشد.


طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه آش دوغ

قیسی پلو (غذای اردبیلی)