مواد لازم

جو پرک خیس شده ۱ فنجان

هویج (خام) رنده شده۱ عدد متوسط

سیب زمینی(خام) رنده شده ۱عدد

پیاز رنده شده ۱عدد متوسط

مرغ پخته شده و ریش شده ۲ فنجان

قارچ خرد شده ۱۰۰گرم

شیر ۲ فنجان

آب ۲ لیوان

خامه ۲قاشق غذاخوری

آب مرغ ۲ لیوان

سبزی گشنیز و جعفری خرد شده ۵قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

کره ۵۰گرم

 

زمان پخت

۲ ساعت

 

طرز تهیه

ابتدا جو پرک را نیم ساعت زودتر با آب ولرم خیس کرده سپس آن را در قابلمه می ریزیم.

هویج و سیب زمینی و پیاز رنده شده را اضافه کرده و آب و همچنین آب مرغ را نیز در قابلمه ریخته

و هم می زنیم.روی حرارت قرار داده تا بپزد.حدود یک ربع بعد،مرغ را به مواد اضافه می کنیم.

پس از گذشت یک ساعت و بیست دقیقه که تمام مواد مغز پخت شد جعفری و گشنیز را

اضافه کرده و نمک و فلفل می ریزیم و هم می زنیم.

ده دقیقه مانده به پایان کار شیر را ریخته و در آخر خامه را اضافه کرده و هم زده سپس قارچ را

که از قبل با کره تفت دادیم به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.

پس از خاموش کردن شعله حدود ده دقیقه صبر کرده تا سوپ دم بکشد سپس آماده سرو می باشد.

 

توجه

*هنگام تفت دادن قارچ برای اینکه آب نیاندازد بهتر است شعله خیلی کم نباشد و با شعله متوسط تفت داده شود.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش شله ماش

سوپ جو