هنرتوخونه :

امروز با آموزش یک غذای خوب وخوشمزه در خذمت شما هستیم. 

اگر دسته ای از این رول های گوشتی و شیرین لازانیا را بخورید  حتما لذت کافی رو میبرید از این غذا

و میتوانید  آنها را برای کمک به شام ​​سریع در روزهای شلوغ و پرکارتون فریز کنید .

مواد لازم رول لازانیا :

ورق لازانیا  یک بسته

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

پیاز خورد شده یک فنجان

اسفناج ریز شده  یک فنجان

ریحان خشک  ۱ قاشق چای خوری

سس گوجه فرنگی(پاستا) ۲ فنجان

پنیر ریکوتا ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

رول لازانیا

رول لازانیا

 مواد لازم  سس و پنیر : 

۳ فنجان سس گوجه فرنگی پاستا

۲ فنجان پنیر ماتزارلا 

طرز تهیه رول لازانیا :

۱ – ابتدا در یک قابلمه آب را به نقطه جوش برسانید . سپس یک قاشق روغن مایع و مقداری نمک را به آب جوش اضافه کنید . 

ورقه های لازانیا را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بریزید و سوس آبکشی کنید و  آب گرم روی آن بریزید .

۲ – پیاز های خورد شده را با مقدار کمی روغن مایع خوب تفت دهید تا سبک شود .

سپس گوشت چرخکرده و سوسیس را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا جایی که گوشت و سوسس تغییر رنگ دهد .

سپس یک فنجان سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا را اضافه کنید

و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و با شعله کم اجازه دهید تا مواد گوشتی رول لازانیا خوب پخته شود .

۳ – در یک ظرف کوچک پنیر ریکوتا ، اسفناج ، ریحان و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط میکنیم .

سپس هر ورقه لازنایا پخته را باز کرده ابتدا سس گوجه روی سطح آن میکشیم . سپس لایه نازکی از مواد گوشتی که از قبل آماده کرده ایم را روی آن میریزم و مقداری از مخلوط پنیر وسبزیجات که با هم مخلوط کردیم .

۴- سپس رول های آماده شده را در ظرفی که مناسب دمای فر باشد قرار دهید و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید سپس  روی آن را یک ورقه فویل بکشید .

۵ – ظرف رول لازانیا را در دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قل داغ شده قرار دهید .

غذای بین نظیر شما آماد سرو میباشد .

رول لازانیا را میتوانید در فریزر نگه دارید برای روزهای هفته به عنوان شام سرو کنید . البته به مدت ۴ دقیقه در مایکروویو گرم شود .


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه سالاد فتوش 

طرز تهیه آش دوغ