مواد لازم

شیر ۱پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری سر پر

شکر ۲تا ۳ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل ۲قاشق غذاخوری

موز ۱ عدد

بیسکوئیت پتی بور به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا

مقداری گرم شده و دانه های شکر در آن حل شود.

تخم مرغ را در ظرفی ریخته و نشاسته ذرت به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا گلوله های

نشاسته در تخم مرغ باز شود.سپس شیر را که مقداری گرم شده آرام آرام به مواد

اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ نبندد.

سپس آن را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم و دائم هم می زنیم

تا به غلظت برسد.(غلظت مواد خیلی زیاد یا کم نباشد ؛به حدی که از قاشق به راحتی ریخته

نشود و حالت کرم مانند داشته باشد.)در آخر دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل نیز به مواد اضافه

می کنیم.(میتوان به جای پودر نارگیل از ۲تا ۳قطره اسانس نارگیل نیز استفاده کرد.)

بیسکوئیت ها را خرد کرده و در لیوان مورد نظر می ریزیم و روی آن و دیواره لیوان را

حلقه های نازک موز می چسبانیم.سپس مقداری کرم را که از قبل درست کرده ایم ریخته

و مقداری پودر نارگیل روی آنها می ریزیم.به همین ترتیب لایه به لایه بیسکوئیت و کرم می ریزیم.

در آخر لیوان ها را در یخچال قرار می دهیم.


دسر ماست میوه ای (برای کودکان)

اسموتی توت فرنگی

اسموتی موز و شکلات