مواد لازم

هویج نیم کیلو

آرد برنج ۱/۲پیمانه

آرد سفید ۱/۲ پیمانه

شکر ۱پیمانه

روغن مایع ۱/۲پیمانه

کره ۱قاشق غذاخوری

آب ۱ پیمانه

گلاب ۱/۴پیمانه

عرق هل ۱/۴پیمانه

زعفران ۳قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا با نصف لیوان آب هویج را آب پز کرده وقتی هویج پخته و نرم شد آن را پوره می کنیم.

ظرف را روی حرارت قرار داده و پوره هویج در آن ریخته و آب و گلاب و عرق هل و زعفران را به آن

اضافه کرده تا بپزد.یک پیمانه شکر و کره را نیز اضافه می کنیم.تا حدی که شکر حل شود

و دانه های شکر مشخص نباشد روی حرارت قرار می دهیم.

آرد برنج و آرد سفید را الک کرده  و با شعله کم به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود.(نیاز به تغییر رنگ آرد نمی باشد.)

پس از تفت دادن بار دیگر الک کرده تا گلوله گلوله نشود. آردها را در ماهیتابه ریخته و روغن را

آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیری شکل شود و با حرارت ملایم حدود ۳ دقیقه تفت می دهیم.

سپس شهد را آرام آرام به آرد و روغن اضافه کرده و هم می زنیم.هم زدن را تا جایی ادامه

می دهیم که حلوا از ظرف جدا شده و وسط ظرف قرار بگیرد.پس از حدود ۵ دقیقه حلوا آماده می باشد.

 

توجه

*در آخر باید گفت حلوا حالت چسبندگی دارد می توان برای تزیین مقداری ظرف را چرب کرده

و سپس حلوا را تزیین کرد.

*میتوان به جای یک پیمانه آب از یک پیمانه شیر استفاده کرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

حلوای عربی

طرز تهیه حلوا مقراضی لاری

حلوا ساگو