مواد لازم برای کیک

آرد قنادی ۲لیوان

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان سرخالی

ماست ۱ لیوان سرخالی

تخم مرغ ۴ عدد

پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ‌ ۲ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای شربت

شکر ۱لیوان

آب ۱ لیوان

زعفران ۱ قاشق چایخوری

هل ۱/۴ قاشق چایخوری

گلاب ۱/۴ لیوان

پودر نارگیل ، پودر پسته،پودر گل سرخ (برای تزیین) به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک

روغن و شکر را به هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.سپس تخم مرغ ها را

یکی یکی اضافه کرده و هر تخم مرغ را که اضافه کردیم به مدت ۲تا ۳ دقیقه هم می زنیم

به طوری که کل تخم مرغ ها باید در حد ۱۰تا ۱۵دقیقه هم زده شود. ماست را اضافه می کنیم

و آن را نیز به مدت ۳ دقیقه با همزن هم  می زنیم.سپس هل را با مواد مخلوط می کنیم.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو تا سه بار الک می کنیم سپس آن را

به مواد اضافه میکنیم.( آرد  و بکینگ پودر را باید به تدریج اضافه کرد و با قاشق

به صورت دورانی هم زد تا یکدست شود.)

آن ها را در قالب ریخته و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم شده است

قرار می دهیم.(فرهای برقی را روی دمای ۱۷۰درجه تنظیم کنید.)

 

طرز تهیه شربت

هم زمان با پخت کیک،شربت را آماده می کنیم.برای تهیه ی آن ابتدا ۱لیوان آب و

۱لیوان شکر و پودر زعفران ساییده شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا

ده دقیقه بجوشد سپس دقایقی که کار رو به اتمام است پودر هل اضافه کرده و در

آخر گلاب به آن اضافه می کنیم.

 

هنگامی که کیک و شربت کاملا خنک شد کیک را به صورت لوزی یا مربعی‌ برش زده

و‌ سپس شربت را به خورد کیک می دهیم و در آخر با پودر نارگیل و پسته و پودر گل سرخ

تزیین کرده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

حلوای قالبی مغزدار

طرز تهیه کیک قاشقی

کیک براونی شکلاتی یا کیک خیس