مواد لازم

ترب قرمز ۵۰گرم

پیازچه۵۰گرم

جعفری تازه ۵۰گرم

کاهو پیچ ۱ عدد

سینه مرغ ۲۰۰ گرم

رب انار ۲قاشق سوپ خوری

سماق ۱ قاشق سوپخوری

لیمو ترش تازه ۲عدد

روغن زیتون ۲قاشق سوپ خوری

گوجه گیلاسی ۱۰۰گرم

نان پیتا ۱ عدد

پیاز قرمز متوسط ۱عدد

خیار متوسط ۳عدد

زیتون بدون هسته نصف پیمانه

پنیر فتا ۱۰۰ گرم

سیر تازه ۲حبه

 

طرز تهیه

کاهو خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و پیازچه را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.

ترب قرمز ورقه شده را نیز اضافه کرده و جعفری و گوجه فرنگی و زیتون را که خرد کرده ایم

به مواد اضافه می کنیم.تمام سبزیجات را اضافه کرده و سپس یک قاشق سوپ خوری

سماق را در ظرف ریخته و همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.

تابه روی حرارت قرار داده تا گرم شود. سپس سینه مرغ را که با دو حبه سیر رنده شده تازه

و نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کرده ایم در تابه ریخته و تفت می دهیم.

پس از سرخ شدن آن را به سالاد اضافه می کنیم.

سپس سس سالاد را تهیه می کنیم.برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به رب انار اضافه کرده

و لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه می کنیم.سس را در سالاد ریخته و مخلوط می کنیم.

نان پیتا را نیز به صورت مثلث کوچک برش زده و در تابه با روغن به میزان بسیار کم ،

به صورت چیپسی در می آوریم.(می توان از فر نیز استفاده کرد)

نان ها را پس از آماده شدن در سالاد ریخته و پنیر فتا را به صورت برش های ریز

به سالاد اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

توجه

*رب انار بهتر است ملس باشد.

*می توان به جای نان پیتا، نان لواش را به کار برد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

پاستا اسفناج هنرتوخونه

طرز تهیه سالاد کلم و عدس

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی