مواد لازم

گل بهار نارنج ۲۰۰ گرم

شکر ۶ پیمانه

آب ۳ پیمانه

آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپ خوری

عرق بهار نارنج ۲/۱ پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا گلبرگهای بهار نارنج را شسته پس از اینکه خشک شد تلخی گلبرگها را می گیریم.

برای اینکه تلخی گلبرگها گرفته شود ابتدا در یک ظرف آب را جوش آورده و گل ها را

در آن می ریزیم . به مدت ۲ دقیقه که گلبرگ ها روی حرارت قرار گرفت آن را برداشته و

داخل صافی ریخته و بلافاصله آب سرد روی آن می ریزیم .بار دیگر همین کار را انجام داده

و در آب جوش ریخته و پس از دو دقیقه آن را برداشته و در صافی ریخته و شوک آب سرد می دهیم.

در صورتی که پس از این کار باز هم مزه تلخی داشت بهار نارنج را در ظرفی ریخته

و آب سرد روی آن می ریزیم  که گل ها در آن غوطه ور شود . چند تکه یخ نیز اضافه کرده

و در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار می دهیم و دوباره آن را امتحان می کنیم.

پس از اینکه تلخی گلبرگ ها گرفته شد در ظرف مورد نظر آب و شکر میریزیم و روی حرارت

قرار می دهیم تا قوام بیاید.(قوام آمدن در حدی باشد که وقتی آن ها را با قاشق می ریزیم

آخرین قطره با کش از قاشق بریزد.)سپس بهار نارنج و اب لیمو ترش را اضافه کرده و عرق بهار نارنج را

نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم .۳،۴ دقیقه پس از زمان جوشیدن مربا آماده شده

و از روی حرارت بر می داریم.


طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی

طرز تهیه مربا به

طرز تهیه مربای انجیر