هنرتوخونه : امروز با آموزش پاستا اسفناج معروف به پاستا دزدان دریایی که  یک غذای لذیذ و راحت در خدمت شما عزیزان هستیم . این غذای خوشمزه رو از دست ندین …

با ما همراه باشید ….

پاستا اسفناج

پاستا اسفناج

مواد لازم پاستا اسفناج :

 ۲۵۰ گرم پاستا صدفی

 ۳۵۰ گرم میگو کوچک پخته شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک پنس پودر میخک و پوذر سیر

۲۰۰ گرم اسفناج تازه

۱ قاشق چای خوری پوست لیمو شیرین 

۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک دریایی و فلفل

طرز تهیه پاستا اسفناج :

در یک قایلمه بزرگ، ماکارونی را طبق دستورات بسته بپزید .

سپس میگوی نیم پز را در  ۳ دقیقه آخر پخت پاستا به قابلمه اضافه کنید . 

بعد از ۳ دقیقه میگو و پاستا را آبکش کنید .

در همین حال، در یک تابه  بزرگ روغن زیتون را با حرارت متوسط. داغ کنید.

سپس سیر های له شده را در روغن بریزید و حدود نیم دقیقه تفت دهید؛

اسفناج ها را به تابه اضافه کنید تا زمانی که آب اسفناج ها بخار شود و از بین برود،

سپس شعله را خاموش کنید تا سرد شود و به دمای محیط برسد .

پس از سرد شدن پوست لیمو شیرین  و آب لیمو را اضافه کنید.

مخلوط اسفناج را به مخلوط ماکارونی در قابلمه اضافه کنید.

نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

 در صورت تمایل، می توانید هنگام سرو  روغن زیتون اضافه کنید.

امیدواریم از آموزش پاستا اسفناج لذت کافی را برده باشید .


پیشنهاد هنرتوخونه :

طرز تهیه آش شله ماش 

قیسی پلو غذای اردبیلی

سالاد سیب زمینی توپی