مواد لازم

۱کیلوگرم بادمجان کوچک

۶عدد حبه سیر بزرگ

۶عدد فلفل سبز تند

یک تکه زنجبیل تازه

۱قاشق غذاخوری نمک

سرکه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

بادمجان ها را با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

سپس آنها را در صافی ریخته پس از اینکه آب آن کاملا خارج شد بادمجان ها را در قابلمه ریخته

و یک لیوان سرکه روی آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.پس از ۵دقیقه که

بادمجان ها همراه با سرکه جوشید از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.

زنجبیل را پوست گرفته و به چند تکه تقسیم می کنیم.حبه های سیر را نیز پوست گرفته

و هر کدام به دو نیم تقسیم کرده و سر فلفل ها را نیز جدا کرده و با نوک چاقو

شکافی روی آن ایجاد می کنیم تا ترشی تندتر شود.

در شیشه مورد نظر مقداری از بادمجان ها را ریخته و سرکه ای که همراه با آنها جوشیده،

می ریزیم سپس چند دانه سیر و زنجبیل و فلفل روی آنها قرار می دهیم.دوباره بادمجان ها را

گذاشته و به همین ترتیب باقی مواد را می چینیم تا تمام شود.سپس سرکه اضافه

کرده به طوری که کاملا روی مواد را بگیرد.

پس از یک ساعت که حباب های درون شیشه گرفته شد ، در شیشه را بسته و در جای تاریک قرار می دهیم.

پس از ده روز ترشی آماده می باشد.


طرز تهیه شور مخلوط

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه خیارشور فوری