مواد لازم

ماش ۲پیمانه

برنج ۱/۴پیمانه

لوبیا چیتی ۱/۴پیمانه

عدس ۱/۲پیمانه

آب گوشت ۵پیمانه

نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

پیاز داغ ،نعنا داغ به میزان لازم

 

طرز تهیه

از شب قبل لوبیا چیتی را خیس کرده و دوبار آب آن را عوض کرده و کاملا آن را میپزیم.

یک ساعت قبل از پخت عدس و برنج را که به دلیل لعاب انداختن بهتر است از

خرده برنج استفاده شود خیس کرده و سپس آنها را با هم می پزیم.

ماش را نیز یک ساعت زودتر از پختش خیس کرده سپس آن را به همراه ۳پیمانه از آب گوشت می پزیم.

همه ی مواد را با هم مخلوط کرده وپیاز داغ‌ را به آنها اضافه کرده و دو پیمانه باقی مانده آب گوشت

را نیز می ریزیم.نمک،فلفل،زردچوبه نیز در این مرحله اضافه کرده و اجازه می دهیم جا بیفتد.

پس از اینکه پخت آن انجام شد و غلیظ شد مقداری از آن را برداشته و در مخلوط کن

میکس می کنیم و دوباره آنها را به باقی مواد اضافه می کنیم تا جا بیفتد.

زعفران آب شده نیز به مواد اضافه می کنیم.پس از جا افتادن آش می توانید

آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرد.


قیسی پلو

سالاد سیب زمینی توپی

سوپ جو