مواد لازم

شیر نصف پیمانه

ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ۵قاشق غذاخوری

ماست ۵قاشق غذاخوری

خامه ۲قاشق غذاخوری

پوره میوه دلخواه نصف پیمانه

پودر مغز گردو یا فندق یا بادام ۱تا ۲قاشق چایخوری

عسل یا شهد نبات ۴تا ۵قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا ۵قاشق آب سرد را روی پودر ژلاتین ریخته و آن را به روش بن ماری حل می کنیم.

در این فاصله ماست را به همراه خامه در ظرفی ریخته و ترکیب می کنیم.سپس پوره

میوه دلخواه را اضافه می کنیم و هم می زنیم.شهد نبات و شیر را به مواد اضافه کرده

و هم می زنیم.(میتوانیم در این قسمت برای صاف و یکدست شدن مواد از مخلوط کن استفاده

کنیم.)سپس پودر مغز را اضافه کرده و در مرحله آخر ژلاتین را که به روش بن ماری حل کردیم

در ظرف ریخته و هم می زنیم.

در صورتی که بخواهیم از قالبهای سیلیکونی استفاده کنیم ابتدا ته قالب را کمی با روغن

جدا کننده چرب می کنیم تا دسر به راحتی از قالب جدا شود .دسر را در قالب ریخته و به مدت

حداقل ۲تا ۳ساعت در یخچال قرار می دهیم.(نیازی به گذاشتن دسر در فریزر نمی باشد).

 

توجه

*در این دسر می توان از پوره هلو،شلیل،انبه،اناناس و یا موز استفاده کرد.

*در صورت استفاده از میوه هایی چون موز،انبه،اناناس میزان عسل یا شهد نبات به اندازه

۲تا ۳قاشق غذاخوری کافی می باشد.

*می توان دسر را در لیوان نیز سرو کرد.


طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی

اسموتی توت فرنگی

غذای کودک