مواد لازم

گوشت گوسفندی(قیمه ای خرد شده )۳۰۰گرم

برنج ۲پیمانه

قیسی ۱۵۰گرم

پیاز خرد شده ۱عدد

دارچین پودر شده ۱/۲قاشق چایخوری

زردچوبه ۱/۲قاشق چایخوری

جوز هندی ۱/۴قاشق چایخوری

کره ۵۰گرم

روغن مایع به مقدار لازم

زعفران آب کرده به مقدار لازم

نمک به میزان لازم

خلال پسته و زرشک به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا گوشت و پیاز را با هم در ماهیتابه ریخته تا گوشت با آب پیاز بپزد.پس از تفت خوردن

زردچوبه،مقدار کمی جوز هندی،فلفل سیاه و در آخر پخت نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

پس از کمی تفت خوردن آب روی آن ریخته تا گوشت بپزد.

مقدار کمی روغن در ظرفی ریخته و کره در آن می ریزیم تا کره آب شود.قیسی ها را خلال شده

خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم.(حتما قیسی ها در کره تفت داده شود تا طعم عالی به خود بگیرد)

کف قابلمه مورد نظر روغن ریخته و زعفران آب شده می ریزیم سپس کمی‌ از برنج آبکش شده را

ریخته و لایه بعد گوشت گذاشته و زعفران آب شده و سپس دارچین می ریزیم.

قیسی ها را نیز که با کره تفت خورد روی گوشت می گذاریم ودوباره برنج می ریزیم.

لایه به لایه همین کار را انجام داده تا قیسی و گوشت ها تمام شود.سپس آنها را به مدت

۴۵دقیقه دم گذاشته و در نهایت با خلال پسته و بادام و زرشک تزیین می کنیم.

 

توجه

*قیسی ها اگر خیلی خشک بود ابتدا در آب می گذاریم تا خیس بخورد سپس در

دستمال خشک کرده و بعد استفاده می کنیم.

*می توان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

سالاد سیب زمینی توپی

سوپ جو

خورش خلال بادام(غذای کرمانشاهی)