مواد لازم برای ۳تا ۴ نفر
سیب زمینی متوسط ۴عدد
خیار شور ۳عدد
جعفری ۱۰۰گرم
کلم بنفش ۱۰۰گرم
کره ۵۰گرم
سس مایونز ۴قاشق
ژامبون ۲۰۰گرم
هویج ۲تا ۳عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و رنده ریز می کنیم و در ظرف بزرگ می ریزیم.
خیار شور را رنده ریز کرده و آب آن را می گیریم.سپس به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
جعفری را ریز ریز خرد کرده و به میزان دلخواه به مواد اضافه می کنیم.ژامبون های ریز شده را
نیز به مواد اضافه می کنیم.(می توان به جای ژامبون از سینه مرغ استفاده کرد.)
کره و سس مایونز را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه به مواد می زنیم.همه ی آنها را کامل هم زده
و با هم مخلوط می کنیم.می توان برای خوش طعم شدن مقداری آبلیمو نیز اضافه کرد.
سپس آنها را به صورت توپک هایی در اندازه متوسط در آورده و در یخچال به مدت
نیم ساعت می گذاریم.پس از نیم ساعت آنها را از یخچال خارج کرده و هر کدام از توپک ها
را براساس سلیقه خود در کلم بنفش ریز شده و یا جعفری ریز شده و یا هویج رنده شده
می غلتانیم و دوباره در یخچال قرار داده تا شکل خود را بگیرد.
پس از اینکه کمی خنک شد با سس سفید تزیین کرده و نوش جان کنید.
*می توانید برای روی توپک ها از خیار شور رنده شده نیز استفاده کنید.
*در صورتی که کلم ها روی توپک ها به خوبی نمی چسبد مقداری سس مایونز
به توپک ها زده و در یخچال قرار دهید و دوباره آنها را در کلم بغلتانید.
