مواد لازم برای ۳تا ۴ نفر

سیب زمینی متوسط ۴عدد

خیار شور ۳عدد

جعفری ۱۰۰گرم

کلم بنفش ۱۰۰گرم

کره ۵۰گرم

سس مایونز ۴قاشق

ژامبون ۲۰۰گرم

هویج ۲تا ۳عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و رنده ریز می کنیم و در ظرف بزرگ می ریزیم.

خیار شور را رنده ریز کرده و آب آن را می گیریم.سپس به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

جعفری را ریز ریز خرد کرده و به میزان دلخواه به مواد اضافه می کنیم.ژامبون های ریز شده را

نیز به مواد اضافه می کنیم.(می توان به جای ژامبون از سینه مرغ استفاده کرد.)

کره و سس مایونز را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه به مواد می زنیم.همه ی آنها را کامل هم زده

و با هم مخلوط می کنیم.می توان برای خوش طعم شدن مقداری آبلیمو نیز اضافه کرد.

سپس آنها را به صورت توپک هایی در اندازه متوسط در آورده و در یخچال به مدت

نیم ساعت می گذاریم.پس از نیم ساعت آنها را از یخچال خارج کرده و هر کدام از توپک ها

را براساس سلیقه خود در کلم بنفش ریز شده و یا جعفری‌ ریز شده و یا هویج رنده شده

می غلتانیم و دوباره در یخچال قرار داده تا شکل خود را بگیرد.

پس از اینکه کمی خنک شد با سس سفید تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

*می توانید برای روی توپک ها از خیار شور رنده شده نیز استفاده کنید.

*در صورتی که کلم ها روی توپک ها به خوبی نمی چسبد مقداری سس مایونز

به توپک ها زده و در یخچال قرار دهید و دوباره آنها را در  کلم بغلتانید.


طرز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه کوبیده مرغ

طرز تهیه سوسیس خانگی