مواد لازم شیرینی کنجدی :
کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط معادل ۱۰۰ گرم
پودر شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد یک و یک دو پیمانه
سرکه ۱ ق چ
نمک یک پنسه
وانیل یک چهارم ق چ
کنجد به مقدار لازم
(ویا پسته خورد شده به مقدار لازم)

طرز تهیه شیرینی کنجدی :
کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم).
از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد بزنید .
شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم..(درجه فرها متغیر است ).
✍میتوانید بجای کنجد از پسته استفاده کنید یا مخلوط هر دو . ویا یک طرف کنجد ظرف دیگر پسته .
با این مقدار مواد حدود ۱۶ تا شیرینی ۳۰ گرمی بدست می آید .

https://t.me/mazehaye_nab