مواد لازم

انبه نگینی شده ۱لیوان

شکر ۳قاشق سوپ خوری

بستنی وانیلی ۱لیوان

پودر ژلاتین ۲قاشق سوپ خوری

خامه قنادی ۱/۲ پیمانه

خامه ساده ۱/۴ پیمانه

آب انبه ۱لیوان

شیر ۱لیوان

 

طرز تهیه

ابتدا شیر را در ظرفی ریخته به همراه شکر روی شعله قرار داده تا گرم شود.

به اندازه ای صبر می کنیم که شکر در شیر حل شود و نیازی به جوشیدن شیر نیست.

بستنی را در ظرف دیگری ریخته و با همزن هم میزنیم تا یکدست شود.

خامه ساده را به بستنی اضافه کرده و به اندازه یکدست شدن هم می زنیم.

پودر ژلاتین را در ظرف دیگری با آب سرد حل می کنیم و به روش بن ماری ذوب می کنیم.

(برای دو قاشق سوپ خوری ژلاتین ،۱/۳پیمانه آب کافی است)

شکر را که در شیر حل شد به خامه و بستنی اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

آب انبه را اضافه کرده و انبه نگینی شده را یا آنها مخلوط کرده و هم می زنیم.

ژلاتین را که به روش بن ماری ذوب شده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

خامه شیرین شده (خامه قنادی)را جداگانه در ظرفی هم زده تا فرم بگیرد. سپس آن را

به یکباره به مواد اضافه نمی کنیم.کمی از مایع را به خامه اضافه کرده و هم می زنیم تا

یکدست شود سپس آن را به بقیه مایع اضافه می کنیم.پس از هم زدن و یکدست شدن

دسر آماده می باشد و میتوان آنها را در لیوان سرو کرد.

در صورتی که بخواهیم از قالب سیلیکونی استفاده کنیم ابتدا قالب را زیر آب گرفته

سپس آب اضافی آن را میریزیم. به مدت ۳تا۴دقیقه در فریزر گذاشته تا سرد شود .

سپس مایع را در قالب ریخته و به مدت ۵الی ۶ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.

قالب را برداشته و در آب ولرم می گذاریم و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.


صبحانه رژیمی و سالم

طرز تهیه حلوا مقراضی لاری

دسر کارامل شکلاتی