کباب تابه ای مرغ

مواد لازم کباب تابه ای مرغ :

سینه و ران مرغ بدون استخوان
پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ تا ۳حبه
کره ۲۰ گرم (یا دنبه گوسفندی)
زعفران غلیظ ۳ قاشق
تخم گشنیز و نمک و فلفل و پودر زنجبیل به دلخواه

 

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ :

سینه و ران مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر

و کره یا دنبه و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره برای انسجام و روی طعمشم تاثیر میذاره.
کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه ،

در واقع آبدارتر و راحت الحلقوم تر میشه پس پیشنهاد می کنم چرب تر طبخ کنید.

اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین .

کف تابه( گریل و چدنی باشه بهتره) با کمی روغن مایع

(من از کره استفاده کردم) چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم.

کمی که خودشو گرفت برش میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم.
وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه.

در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید .
نکته: من قبل از گذاشتن تو تابه با قالب کوبیده کبابها رو شکل دادم

و گذاشتم روی نایلون و یک ساعتی تو فریزر گذاشتم دیگه سرخ کردم .

مزه های ناب