مواد لازم

کلم قرمز ۷۰۰گرم

نمک‌ ۱/۴پیمانه

پیاز قرمز ۲عدد

سیب ۲عدد

دانه فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱قاشق چایخوری

تخم گشنیز ۱قاشق سوپ خوری

میخک ۳عدد

برگ بو ۲عدد

سرکه ۳پیمانه

 

طرز تهیه

از یک روز قبل کلم را رنده درشت کرده و نمک به آن اضافه می کنیم و حدود دو الی سه دقیقه

خوب ماساژ می دهیم.سپس آن را داخل آبکش ریخته تا یک روز به طور کامل در آبکش بماند.

(آب کبودی رنگی از آن خارج می‌شود.)پس از یک روز یک پارچه تمیز پهن کرده و

کلم ها را روی آن پهن می کنیم حدودا چند ساعتی صبر کرده تا آب اضافی آن گرفته شود.

پیاز اسلایس شده را به کلم اضافه کرده و سیب را نیز به طور اسلایس شده اضافه

می کنیم.(برای اینکه تندی سرکه گرفته شود سیب اضافه می کنیم.)

سپس دانه فلفل سیاه ،پودر زنجبیل،میخک و برگ بو و تخم گشنیز را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

همه مواد را داخل شیشه مورد نظر ریخته و سرکه انگور اضافه می کنیم.

سرکه باید به طور کامل روی مواد را بگیرد در غیر این صورت باعث خشک شدن مواد و یا ایجاد

لایه سفید رنگ در سطح مواد می شود.

در شیشه را محکم بسته و پس از ۱۰روز ترشی آماده می باشد.

 

توجه

*می توان از سرکه سیب به جای سرکه انگور استفاده کرد اما از سرکه سفید استفاده نشود .

*در تهیه ترشی سیب قرمز استفاده نشود اما میتوان سیب سبز یا زرد را  به کار برد.


طرز تهیه خیارشور فوری

ترشی لیته

ترشی سپستان یا پوهیل