*قبل از پخت لوبیا حتما آن ها را پاک کرده تا از خرده سنگ های

احتمالی موجود در بین لوبیا و همچنین لوبیاهای خراب پاک شود.

*لوبیا را آبکشی کنید.ابکشی کردن لوبیا فقط زمان پخت آن باید صورت بگیرد

چون در غیر این صورت باعث فاسد شدن لوبیا می شود.

حبوبات

حبوبات

*خیس کردن لوبیا به معنی آب زدن آن می باشد که از مزیت های خیس کردن

پخت سریع تر آنها می باشد و همچنین شکل و استحکام خود را در هنگام پخت حفظ میکند.

(اما اگر از قبل خیس نشده باشد استحکام خود را در هنگام پخت از دست می دهد.)

خیس کردن باعث از بین رفتن نفخ لوبیا نیز می شود.

اما ضررهای خیس کردن:مقدار زیادی از مواد مغذی حبوبات را ازبین برده

همچنین حبوبات تیره رنگ مقداری از رنگ خود را از دست می دهند.

*لپه و نخود سبز حتما باید پاک شده و آبکشی شوند اما نیازی به خیس کردن

قبل پخت ندارند.(به دلیل سایز کوچکشان)


راهکارهایی صحیح برای نگهداری نان

طرز تهیه ادویه های مختلف برای کدبانوهای عزیز

چند راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا