مواد لازم مربا انجیر :

انجیر ‌ ۵۰۰گرم

شکر ۳۰۰ گرم

عصاره وانیل ۱قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۱قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه ۱/۲قاشق غذا خوری

 

مربا انجیر

مربا انجیر

طرزتهیه مربا انجیر :

برای تهیه مربا انجیر ابتدا در ظرف مورد نظر شکر ریخته و دو پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و روی شعله با حرارت زیاد

قرار می دهیم تا بجوشد.

سپس حرارت را کم کرده و حدود ۱۵تا ۲۰دقیقه صبر می کنیم تا به حرارت کم بجوشد.

پس از ۲۰دقیقه انجیرها را اضافه می کنیم تا به مدت نیم ساعت با حرارت متوسط بپزد.

ده دقیقه مانده به پایان کار عصاره وانیل و زعفران دم کرده اضافه می کنیم.برای ماندگاری

بالای مربا ۱/۲قاشق غذا خوری آبلیموی تازه اضافه می کنیم.

پس از ده دقیقه پختن با حرارت ملایم مربا آماده می باشد.

 

توجه

به طور معمول برای مربای انجیر به ازای هر یک کیلو انجیر حدود ۷۰۰گرم شکر نیاز می باشد.

که البته بستگی به میزان شیرین بودن انجیر دارد.


طرز تهیه مربا هویج

طرز تهیه شربت خیار و نعنا

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل