مواد لازم

آرد ۱۷۵ گرم

مخمر فوری ۱-۱/۲ قاشق چایخوری

آب( گرم)۱/۲پیمانه

فلفل دلمه‌ای ۱عدد

گوجه فرنگی ۲عدد

سیر ۲حبه

سرکه ۱/۲پیمانه

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

قارچ به میزان لازم

کالباس به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

زیتون( دلخواه ) به میزان لازم

 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

ابتدا آرد را با مخمر فوری خوب مخلوط می کنیم سپس ۱/۲قاشق چای خوری نمک را

اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

آب و یک قاشق غذاخوری روغن(کم کم) به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

روی یک سطح صاف مقداری آرد می ریزیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم.پس از ده دقیقه

ورز دادن خمیر را کامل می بندیم و جمع می کنیم تا هیچ جای آن بازشدگی نداشته باشد.

سپس آن را در یک ظرف بزرگ قرار داده تا حجم آن دو برابر شود.(به مدت یک ساعت)

 

طرز تهیه سس پیتزا

ابتدا نصف فلفل دلمه ای را به همراه گوجه فرنگی و سیر و سرکه در غذا ساز خوب مخلوط کرده

سپس آنها را به همراه ۴قاشق غذا خوری روغن و نمک و فلفل به میزان کم روی شعله

قرار داده تا به غلظت کمی رقیق تر از رب برسد.

 

آماده کردن پیتزا

خمیر را با وردنه صاف کرده و به اندازه قالب در می آوریم.(بهتر است قالب چرب نشود

چون خمیر خشک می شود.)سپس خمیر را در ظرف مورد نظر قرار داده و کمی به خمیر لبه

می دهیم.(تا بتوان از طریق طلایی شدن دور خمیر تشخیص داده پیتزا آماده می باشد.)

سپس با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.

سس گوجه آماده شده را روی خمیر ریخته سپس به مقدار زیادی پنیر پیتزا روی آن می ریزیم.

( توجه کنید در این قسمت پنیر پیتزا یخ زده نباشد.)

مواد دلخواه خود را مثل کالباس یا گوشت چرخ کرده و سویا را ریخته و لایه های بالایی موادی

مانند فلفل دلمه ای ،قارچ و زیتون و … را اضافه می کنیم.

 

توجه

*میتوانید هر لایه که مواد می ریزید کمی هم پنیر پیتزا اضافه کنید.

*مخمر فوری (ریز) را میتوان از نان فانتزی ها تهیه کرد.

*ورز دادن به این صورت که با کف دست خمیر را باز کرده و دوباره می بندیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه کوبیده مرغ

طرز تهیه سوسیس خانگی

همبرگر خانگی مخصوص