امروز چندتا آموزش شیک و خوشمزه د اریم…. انواع راتا

در عکس به ترتیب از بالا راتا  پوره سیب زمینی . راتای میرزا قاسمی .

راتای مرغ و پسته . راتای مرغ و لبو . راتای مرغ و بادام و باز راتای پوره سیب زمینی

 

#راتا_پوره_سیب_زمینی

مقداری سیب زمینی آب پز شده رو داغ داغ له کنید به اندازه کافی و لازم ماست خامه ای

و یکی دو قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه کنید مقداری سبزی تازه مثل جعفری و ریحون و … هم میکس کرده

و بانمک و فلفل و کمی زردچوبه و پودر سیر اضافه کنید سپس در قیف ریخته و با ماسوره گل رز روی نان تست قالب زده شکل دهید .

 

#راتا_مرغ

 

مواد لازم :

نان تست به میزان لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ ق غ

روش تهیه :
سینه مرغ را با نمک و فلفل و پیاز و یا فقط با برگ بو میپزیم بعد از پخت که کمی ولرم شد داخل غذا ساز می ریزیم و با پنیر لبنه و مایونز مخلوط میکنیم و داخل قیف یکبار مصرف می ریزیم .
حالا نان تست را قالب میزنیم و با کمک قیف مواد بالا رو روی آن می ریزیم ، در انتها بوسیله کاردک روی آن را صاف میکنیم و بمدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم .
برای در آوردن راتا از قالب نایلون زیر قالب گذاشته (مواد رو به پایین باشد ) بعد به آرامی به نان تست فشار دهید تا مواد از قالب بیرون آید و دوباره به آرامی وارونه میکنیم و تو ظرف میچینیم.

✍قالب اصلی مورد استفاده راتا میگنو پروشن است

ولی از قالبهای فلزی هم میتوان استفاده و یا حتی نوشابه های شیشه ای یکبار مصرف و یا قوطی های کنسرو.
✍ به مواد راتا بسته به اسمشون میتوانید پودر پسته . مغز گردو . جعفری تازه .

سیب زمینی . کرفس و غیره اضافه کنید .
✍ میتوانید مناسب با هر راتایی از رنگ خوراکی یا پودر خوراکی استفاده کنید

مثلا برای تزیین راتای مرغ و پسته از رنگ سبز خوراکی یا آب اسفناج استفاده کنید

و روی آن با غنچه گل محمدی و خلال پسته تزیین کنید .

ویا برای تزیین راتای مرغ و لبو از پودر لبو و یا رنگ آلبالویی استفاده کنید و روش رو با لبو کاتر زده یا گوجه گیلاسی و یا سس قرمز تزیین کنید . ویا برای تزیین راتای مرغ و بادام از خلال بادام مربا آلبالو میتوانید استفاده کنید.
✍برای تزیین با پنیرساده و یا رنگ شده هم میتوانید شکوفه بزنید .

#راتای_میرزا_قاسمی

مواد لازم:

نان تست به میزان لازم
بادمجان قلمی ۴ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر ژلاتین یک ق غ

طرز تهیه :
بادمجان را با پوست روی اجاق گاز یا ذغال ،کباب کرده تاپوستش نازک شود .

سپس داخل آب ریخته و پوستش را جدا میکنیم و در آبکش میگذاریم تا بی آب شود.

گوجه را پوست کنده ریز خرد کرده و به همراه مقدار خیلی کم روغن در ظرفی جداگانه ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.

سیرها را خرد و با کمی نمک –زردچوبه-فلفل به گوجه اضافه و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.

بادمجان ها را کوبیده یا ساتوری میکنیم و به گوجه و سیر اضافه میکنیم و میذاریم

خوب آبش تبخیر بشه سپس پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه میکنیم سپس

همانطور که داغه روی نان تست میذاریم و چند ساعت در یخچال تا خودشو بگیره .
✍اگر از طعم کباب کردن بادمجان خوشتون نمیاد خیلی کم سرخ کنید.

مزه های ناب