مواد لازم

مرغ (بال و گردن)

۵قاشق غذاخوری جو

۱عدد سیب زمینی کوچک

۱عدد پیاز متوسط

۱عدد هویج متوسط

۲قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۲تا ۴قاشق غذا خوری آبلیمو

نوک قاشق زعفران

۱/۳قاشق چایخوری زردچوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای پخت سوپ جو باید از شب قبل جو را خیس کنیم.هنگام پخت آب جو را

عوض کرده و در قابلمه مورد نظر آب ریخته و جو به آن اضافه می کنیم.

سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم.هویج و سیب زمینی را رنده کرده (می توان نگینی هم ریز کرد)

و همه آنها را در قابلمه مورد نظر به جو اضافه می کنیم.

سپس تکه های مرغ را به همراه زردچوبه به مواد اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار

می دهیم تا به جوش آید.پس از جوش آمدن شعله را کم کرده تا به مدت حدود ۵ساعت بجوشد.

در این مدت مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.

پس از اینکه حدود ۵ساعت زمان سپری شد جو لعاب می اندازد.

نیم ساعت مانده به پایان کار ۲قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را اضافه کرده

و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را نیز اضافه می کنیم.

پس از نیم ساعت شعله را خاموش کنید.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش خلال بادام(غذای کرمانشاهی)

طرز تهیه یتیمچه

کباب شطرنجی

طرز تهیه کوبیده مرغ