مواد لازم

آرد سفید ۱پیمانه

پودر قند ۱/۳ پیمانه

کره ۸۰گرم

روغن مایع  ۱/۲ پیمانه

پودر نارگیل ۲قاشق غذاخوری

خرما ۱۰عدد

پودر هل،پودر زنجبیل،پودر دارچین از هرکدام ۱قاشق مرباخوری سرخالی

 

طرز تهیه

ابتدا آرد را بدون روغن تفت می دهیم.وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد مقدار کمی از روغن مایع را

اضافه می کنیم.(از روغن مایع به میزان کم استفاده میکنیم چون باید بیشتر کره را به کار برد.)

هنگامی که روغن به خورد آرد رفت کره را اضافه کرده و دائم هم می زنیم.

(حرارت خیلی زیاد نباشد چون می سوزد)

تفت دادن را تا جایی ادامه میدهیم که خامی آرد گرفته شود و کره به طور کامل جذب آرد

شود و نیاز به تفت دادن زیاد نیست.

سپس پودر هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کرده و هم می زنیم .

پس از کمی هم زدن پودر قند را اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.پودر قند اضافه شده

را کامل هم می زنیم تا یکدست شود.

مقداری از مایع حلوا را در قالب سیلیکونی کوچک ریخته و با پشت قاشق فشرده می کنیم.

سپس خرمای ریز شده (میتوان با قیچی آشپزخانه خرما را ریز کرد ویا میتوان از خرمای چرخ شده

استفاده کرد.)به همراه پودر نارگیل ریخته و دوباره مایع حلوا میریزیم و فشرده می کنیم.

میتوان از انواع مغزها نیز در این قسمت استفاده کرد.سپس در فریزر به مدت یک تا دو ساعت قرار می دهیم.

در صورتی که قالب سیلیکونی نداشته باشیم میتوان روی سینی کاغذ روغنی پهن کرده

و از مایع حلوا روی کاغذ پهن میکنیم سپس خرما و پودر نارگیل روی آن ریخته(در اینجا بهتر است

خرما چرخ شده باشد)سپس بقیه مایع حلوا  را دوباره روی آن می ریزیم.

با چاقو برش زده و در یخچال قرار می دهیم.

توجه

*از هر نوع خرما می توان استفاده کرد اما اگر خرما دارای پوست کلفت می باشد

پوست آن را میگیریم و در صورت سفت بودن خرما، به مدت دو تا سه دقیقه روی شعله

قرار داده و کمی هم می زنیم سپس از خرما استفاده می کنیم.

*میتوان در ابتدای کار نیز شکلات تخته ای آب شده به روش بن ماری را در کف قالب ریخته

و حدود ده دقیقه در یخچال قرار داده و پس از سفت شدن مایع حلوا را اضافه کنید.


طرز تهیه حلوا مقراضی لاری

کیک براونی شکلاتی یا کیک خیس

دسر کارامل شکلاتی