“مواد لازم برای چهار نفر”

گوشت گوسفند ۲۵۰گرم

خلال بادام ۱۵۰گرم

زرشک خشک ۵۰گرم

لیمو عمانی ۳عدد

پیاز متوسط ۱عدد

رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری

زعفران آب شده ۲قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت گوسفندی را با یک قطعه

چوب دارچین و سه عدد لیمو عمانی اضافه کرده و میپزیم .

سپس در یک ظرف تفلون مقدار کمی روغن ریخته و خلال بادام ها را اضافه کرده

و اجازه میدهیم به آرامی تفت بخورد.(از روغن به میزان کم استفاده میکنیم چون خلال بادام روغن

پس می دهد.)خلال بادام ها را به میزانی تفت میدهیم که فقط بوی خامی آن گرفته شود و نیازی به تغییر رنگ نیست.

پس از ۳تا ۴دقیقه تفت خوردن خلال بادام،یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده و تفت میدهیم.

همچنین نصف زرشک خشک را پس از شستن اضافه میکنیم و تفت میدهیم و نیمی از

زعفران را نیز به مواد اضافه میکنیم.

گوشت و آبگوشت را که از قبل پختیم و یا به حالت نیم پخت می باشد به مواد اضافه کرده

و اجازه می دهیم با حرارت کم به مدت حدود دو ساعت پخته و خورش جا بیفتد.

وقتی خورش کاملا پخت مابقی زرشک و زعفران را حدود ۵دقیقه قبل از سرو غذا اضافه میکنیم.

*میتوان این غذا را به همراه برنج‌ برای چهار نفر در نظر گرفت.

*توجه شود که هنگام تفت دادن خلال بادام نباید آن ها را زیاد هم زد چون خلال ها خرد می شوند.

*در این خورش به جای خلال بادام نباید از خلال بادام زمینی استفاده کرد چون خورش طعم تلخی به خود می گیرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه کباب شطرنجی

کوبیده مرغ