مواد لازم

آرد الک شده ۸قاشق غذاخوری

شکر ۸قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۲قاشق چای خوری

شیر ۶قاشق غذاخوری

روغن مایع ۶قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲عدد

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرف مورد نظر آرد و پودر کاکائو ریخته و شکر و بیکینگ پودر را به آنها اضافه میکنیم

و خوب با هم مخلوط میکنیم.پس از اینکه همه مواد با هم مخلوط شد آنها را  الک کرده تا

هنگامی که بقیه مواد را به آنها اضافه میکنیم گلوله گلوله نشود.

پس از صاف کردن، مواد تر شامل روغن ، شیر و تخم مرغ به آنها اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم.

در صورتی که برای پخت کیک بخواهیم از فر استفاده کنیم چهل دقیقه زمان در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد نیاز می باشد.

اما در ماکروفر ۶دقیقه برای پخت کیک کافی می باشد.

سپس ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد کیک را در ظرف ریخته و در ماکروفر قرار می دهیم.

توجه

*در هنگام ریختن مایع کیک در ظرف ،مواد را به حالت رفت و برگشتی بریزید

تا سطح یکنواخت برای کیک بوجود بیاید.

*کسانی که تمایل به پختن کیک کاکائویی ندارند میتوانند به جای دو قاشق پودر کاکائو

دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و وانیل یا اسانس دلخواه خود را اضافه کنند.

*میتوان به جای استفاده از فر یا ماکروفر مواد کیک را در تابه ریخته و آن ها را  مانند کتلت سرخ کرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک براونی شکلاتی یا کیک خیس

شیرینی نان پنجره ای

شیرینی کشمشی