مواد لازم

نشاسته      ۱ پیمانه

شکر           ۲/۵ پیمانه

آب              ۸برابر پیمانه

روغن مایع یا جامد    به میزان لازم

زعفران           به میزان دلخواه(به میزانی که حلوا طلایی رنگ شود)

گلاب            به میزان دلخواه

خلال بادام     به میزان دلخواه

 

مدت زمان پخت:

یک ساعت و چهل و پنج دقیقه

طرز تهیه

ابتدا نشاسته و شکر و آب را با هم مخلوط میکنیم و در ظرف تفلون ریخته و روی

حرارت قرار می دهیم.  تا زمانی که کاملا به جوش آید، آن را مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.

پس از آن کمی شعله را نسبت به قبل کم کرده( شعله متوسط باشد) و هم میزنیم

( چون از ظرف تفلون استفاده میشود میتوان گاهی هم زدن را متوقف کرد.اما اگر به جای تفلون

از حلواپزی* استفاده میکنید باید به طور مداوم هم بزنید.) در این مدت که هم میزنیم

هرگاه احساس کردیم حالت خشک پیدا کرده کم کم روغن را اضافه میکنیم.

پس از یک ساعت جوش آمدن خلال بادام اضافه میکنیم.

نیم ساعت مانده به پایان کار شعله را کمتر کرده و زعفران خیس شده با گلاب را

به مواد اضافه میکنیم تا هنگامی که زمان پخت به پایان برسد.هنگامی کار ما به پایان رسیده

که  وقتی  حلوا را هم میزنیم به راحتی از ظرف جدا شده و وسط ظرف جمع شود .

در این صورت میتوانید آن را در بشقاب ریخته و با پشت قاشق چرب در ظرف مورد نظر پهن کنید.

توجه کنید که پس از ریختن زعفران نیز در صورت نیاز میتوان روغن را اضافه کرد.

*حلواپزی یا حلوا سزی ظرفی مسی که در اصل از این ظروف برای پخت حلوا استفاده می شود.


طرز تهیه حلوا ساگو

طرز تهیه حلوا زرده مخصوص همدان

کیک حلوا