مواد لازم

آرد              ۱ پیمانه

نشاسته      نصف پیمانه

شیر            ۱ پیمانه

تخم مرغ      ۳عدد

وانیل           ۱ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن        به میزان لازم

پودر قند الک شده             به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا شیر را به نشاسته اضافه کرده و هم میزنیم.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی

اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.آرد الک شده به همراه وانیل نیز اضافه میکنیم و

آنقدر هم زده تا گلوله نشود.

در تابه روغن میریزیم.روغن را باید تا اندازه ای ریخت که روی قالبها را بگیرد.سپس تابه را

روی شعله قرار داده و قالبها را در روغن قرار میدهیم و تا حدی که گرم شدند از روغن خارج کرده

و داخل مایع مواد میزنیم.(دقت کنید که خمیر مواد روی قالبها را نگیرد تا راحتتر از قالبها خارج شوند.)

قالب را در روغن زده و مواد نان پنجره ای که از قالب جدا شدند را سرخ میکنیم تا حدی که

طلایی رنگ شوند.سپس آنها را از روغن خارج کرده و در الک قرار داده تا روغن های اضافی آن گرفته شود.

در آخر پودر قند الک شده نیز روی آن ها می پاشیم ودر ظرف مورد نظر قرار میدهیم.

توجه:هر بار که قالب ها را در مواد میزنیم باید مایع مواد را با قاشق هم زده تا ته نشین نشود.


پیشنهاد های هنرتوخونه

شیرینی کشمشی

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک تابه ای