مواد لازم کوبیده مرغ :

۷۰۰ گرم سینه مرغ

۳ حبه سیر له شده

۱ عدد پیاز متوسط

۲ قاشق سوپ خوری  روغن مایع

۳ قاشق سوپ خوری جعفری ساطوری شده

۲ قاشق مرباخوری زعفران غلیظ

فلفل سیاه و نمک و فلفل پاپریکا و زردچوبه   به میزان لازم

ادویه مخلوط   به میزان لازم

 

کوبیذه مرغ

کوبیذه مرغ

شرح تهیه  کوبیده مرغ :

برای تهیه کوبیده مرغ ابتدا سینه مرغ را دوبار چرخ میکنیم.سپس پیاز را رنده کرده(رنده ریز) و آب آن را میگیریم.

جعفری نیز ساطوری کرده و همه ی آنها را با هم مخلوط میکنیم.نمک و فلفل و زرد چوبه

و ادویه و زعفران را اضافه کرده ،سیر را هم به آنها اضافه میکنیم .مواد را خوب ورز میدهیم

تا جایی که حالت چسبندگی به خود بگیرد. سپس روی ظرف سلفون کشیده

و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم.

سیخ کباب نیز در آب گذاشته و بعد از نیم ساعت از آب برداشته خشک کرده

و مواد را روی سیخ میکشیم.سپس آن ها را در تابه دو طرفه سرخ میکنیم.

میتوان به جای جعفری از فلفل دلمه ای ساطوری شده استفاده کرد.

 

امیدواریم از آمورش این غذای خوشمزه لذت برده باشید.


پیشنهادهای هنر تو خونه

دلمه برگ انگور

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه سوسیس خانگی