مواد لازم برای تهیه ترشی لیته :

هویج     ۱ کیلوگرم

بادمجان     ۱ کیلوگرم

کرفس     ۱ شاخه بزرگ

گل کلم     ۱ بوته

سیب زمینی ترشی     ۵۰۰ گرم

سبزی ترشی (مرزه، ترخون، نعناع)      ½ کیلوگرم

ادویه ترشی   به مقدار لازم

نمک       ۳ قاشق سوپ خوری

سرکه      به مقدار کافی

ترشی لیته

ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته :

ابتدا هویج و بادمجان و سیب زمینی را شسته و قطعه قطعه میکنیم.

سپس در سرکه می جوشانیم تا له شود.گل کلم، کرفس و سبزیها را نیز شسته

پس از خشک شدن آنها را ساطوری میکنیم.سپس آنها را در ظرفی ریخته و

نمک و ادویه و سرکه به مقدار کافی به آنها اضافه کرده و در ظرف را میبندیم.

پس از حدود دو هفته این ترشی آماده می باشد.

توجه کنید که پس از چند روز به  ظرف ترشی لیته خود سر زده و در صورتی که

سر ظرف از سرکه خالی شده دوباره سرکه به آن اضافه کنید.


ترشی مخلوط انبه

ترشی سپستان یا پوهیل

ترشی مخلوط