مواد لازم:
پودر شکر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ سه عدد
بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
کشمش ۱۰۰ گرم

طرزتهیه:
ابتدا پودر شکر و روغن مایع رو یهم بزنید با همزن دستی هم میشه بزنید پنج دقیقه هم بزنید که یه دست بشه بعد وانیل و بیکینگ پودر و کشمش و تخم مرغ اضافه کنید و بازم با دست یا قاشق چوبی دو دقیقه هم بزنید .

آخر سر آرد و میریزیم و با دست هم میزنیم در حدی که فقط آرد جذب خمیر بشه زیاد هم نزنید که تسمه ای میشه.

مواد رو تو قیف با ماسوره گرد ساده میریزید و به اندازه گردو میریزید تو سینی (بدون کاغذ روغنی هم میشه ) خودش پهن میشه فقط فاصله رعایت بشود هر کدام سه سانت فاصله بزارید حالا دوست داشتید بیشتر فاصله بدید که وقتی میره تو فر و پهن میشه به هم نچسبد

درجه فر از ۱۸۰ تا ۲۵۰ به مدت ده تا پانزده دقیقه حواستون به فر باشه (درجه فرها متغیر است) هر وقت روش کمی تغییر رنگ داد آماده است .
✍فر از قبل گرم کنید .
✍نیازی به کاغذ روغنی نیست ولی تا گرمه با کاردک از سینی جدا کنید البته میتوانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید .
✍از نکات مهم این شیرینی ترک خوردنش است .
✍میتوانید کشمش رو بشورید اما آبش رو بگیرید که آب نداشته باشه کمی خیس باشه اشکال نداره.
✍میتوانید مقدار کشمش رو بیشتر کنید و یا زرشک هم اضافه کنید (طعم ترش و شیرین ویا به تنهایی) و یا گردو اضافه کنید .

دستور تهیه: استاد کاوه https://t.me/honar1ashpazi

عکس از مزه های ناب