یه غذای لذیذ قروینی که البته تو دستور اصلیش خلال پوست پرتقال داره و موقع سرو باید گوشت لای برنج هم باشه

اما من این دو مورد رو حذف کردم و بجای خلال پوست پرتقال چون نداشتم از خلال هویج استفاده کردم .

قیمه نثار

قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار :

 

اول یه پیاز متوسط رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم تا سبک بشه خیلی لازم نیست سرخ بشه.

بعد گوشت قیمه گوسفندی رو بهش اضافه کردم باهم تفت دادم. کمی زردچوبه و فلفل هم زدم.

رنگ گوشت که برگشت دو لیوان آب و یک تیکه چوب دارچین و کمی رب گوجه بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم تا وقتی که گوشت بپزه.

بعد از پخت بهش نمک و دو قاشق زعفرون دم کرده اضافه کردم. آبش هم نباید خیلی خشک بشه. من کنار غذا آبش رو هم تو یه پیاله آوردم خوشمزه است.

برنج رو هم آبکشی درست کردم. و تو قابلمه ریختم و چند تا سوراخ رو برنج ایجاد کردم برای بهتردم کشیدن.

اولش پنج دقیقه شعله رو یه کوچولو بیشتر از کم گداشتم بعد خیلی کم کردم تا دم بکشه .

خلال بادوم رو نیم ساعتی تو مخلوط آب و کمی گلاب خیسوندم .

بعد با خلال پسته با هم توی روغن کمی تفت دادم. زرشک رو هم ده دقیقه تو آب گذاشتم.

آبکش کردم و با یه قاشق روغن تفت دادم و خاموش کردم. کشمش هم تو روغن تفت دادم .

اون گلهای روش هم با پیاز است

مزه های ناب