قلیه ماهی غذای خوشمزه جنوبی است که در آن از شنبلیله و گشنیز استفاده میشود.

شنبلیله

دارای طبیعت گرم است و دارای ویتامین های A،B،D می باشد.این سبزی دارای خواص درمانی

بسیاری میباشد از جمله باعث تصفیه خون،تقویت موی سر بازکننده قاعدگی و … می باشد.

افراد لاغری که به دنبال چاقی می باشند شنبلیله گزینه مناسبی است.

گشنیز

باعث تقویت معده میشود و هضم غذا را آسان میکند این سبزی ضد نفخ می باشد

و همچنین باعث افزایش اشتها می شود.

علاوه بر موارد گفته شده به دلیل طعم عالی و بی نظیر قلیه ماهی پیشنهاد ویژه امروز هنرتوخونه

این غذای خوشمزه جنوبی هست که در ادامه با طرز تهیه اون آشنا میشیم…

مواد لازم

ماهی قباد(یا ماهی شیر،سنگسر و…)    ۵۰۰ گرم

تمر هندی                                          نصف بسته ۲۵۰ گرمی

گشنیز                                                ۳۵۰ گرم

شنبلیله                                              ۱۵۰ گرم

سیررنده شده                                      ۲ قاشق مرباخوری

پیاز سرخ شده                                     ۱ عدد

آرد                                                    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ، زردچوبه و روغن                 به مقدار کافی

طرز تهیه

تمر هندی را با یک لیوان آب مخلوط میکنیم بعد از حدود دو ساعت  آن را صاف میکنیم

تا پوست و هسته آن گرفته شود. سبزیها را نیز خرد کرده و کمی سرخ می کنیم.

سپس پیازخرد شده را با سیر رنده شده یا خرد شده سرخ میکنیم.ماهی را به آرد آغشته میکنیم

و تمام قسمتهای آن را سرخ میکنیم.

سپس آب تمر هندی،سبزی،ماهی و پیاز سرخ شده را در یک قابلمه ریخته

و نمک و فلفل و ادویه را اضافه نموده و با شعله ملایم آن را می پزیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه مصالح پلو

طرز تهیه آش ماست لاری

طرز تهیه نازخاتون شیرازی