مواد لازم

برنج                     ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده    ۴۰۰ گرم

پیاز                      ۲ عدد

ادویه پلویی           ۱ قاشق غذاخوری

زعفران ساییده      ۱ قاشق چایخوری

روغن و نمک         به مقدار کافی

آب گوشت           ½  لیوان

 

طرز تهیه مصالح پلو

پیاز را رنده ریز کرده و با گوشت و کمی ادویه و نمک و فلفل مخلوط کرده خوب ورز دهید.

سپس در یک تاوه مقداری روغن داغ کرده و گلوله هایی به اندازه یک گردو برداشته

و با انگشت سطح آن را سوراخ کرده و دو طرف آن را سرخ کنید.

برنج را کمی با آب و نمک پخته و آن را آبکش کنید و هنگامی که برنج را برای دم گذاشتن

در قابلمه میریزید لا به لای آن ادویه پلویی بپاشید و سپس زعفران را در آب حل کرده و با نصف لیوان

آبگوشت مخلوط نموده ۴ قاشق روغن نیز اضافه نماییدو روی برنج بدهید و سپس آن را دم بگذارید.

پس از پختن برنج را در دیس کشیده و مقداری کره روی برنج بدهید و شامی ها را در اطراف

دیس بچینید.(میتوان تخم مرغ نیز نیم رو کرده ودر کنار شامی ها بچینید.)

“برگرفته از کتاب آشپزی ساناز”


پیشنهادهای هنرتوخونه

آموزش پخت مرصع پلو

طرز تهیه نازخاتون شیرازی

طرز تهیه ته چین