مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱/۵لیوان دسته دار فرانسوی
روغن نصف لیوان
شکر یک تا یک و ۱/۴ لیوان
ماست یا شیر نصف لیوان (با ماست بهتر میشه )
وانیل یک ق چ
بیکینگ پودر یک ق م پر
گلاب نصف استکان یا بیشتر

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغها رو با شکر با همزن خوب بهم بزنید (۴ تا ۵ دقیقه) وانیل اضافه کرده بازهم بهم بزنید.

سپس روغن و ماست و گلاب اضافه کرده به هم بزنید حالا همزن رو بذارید کنار بعداز آن آرد که با بیکینگ پودر مخلوط شده و سه بارالک شده (یا با ویسک بهم بزنید) رو کم کم با الک اضافه کنید و با دست بهم در یک جهت بهم بزنید (زیاد بهم نزنید ) تا آرد گلوله نشه .

سپس در قالب که چرب و آردپاشی کردید یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید سپس در فر بمدت نیم تا سه ربع ساعت بگذارید (بستگی به دمای فرتون داره ) .

✍ اگر خواستید دو رنگ استفاده کنید دو تا سه ق غ پودر کاکائو رو در یک یا نصف استکان گلاب حل کنید و مقداری از مایع کیک جدا کنید و مایع کاکائو اضافه کنید باز با دست بهم بزنید و وسط مواد کیک بریزید .
✍از هر قالبی میتوانید استفاده کنید میان تهی . گالوانیزه و حتی ظرف پیرکس
✍ برای این مقدار مواد قالب گرد قطر ۲۰ کافیه یا قطر ۲۳ تا ۲۵ میان تهی
✍میتوانید روش رو با خلال پسته و خلال بادام یا کنجد یا هرچی دوست دارید تزیین کنید (قبل از فر)
✍ اگه لیوان دسته دار فرانسوی نداشتید با هر لیوانی میتوانید اندازه بگیرید .

مزه های ناب