مواد لازم

سینه مرغ                ۱ عدد کوچک

سفیده تخم مرغ        ۲ عدد

نان تست                ۲ ورق

خامه                     ۵۰ گرم

شیر                      چند قاشق

نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم

پودر سیر               به میزان لازم

پودر آویشن            به میزان لازم

پودر هل                به میزان لازم

شرح

ابتدا مرغ را دو بار چرخ میکنیم.اگر پودر سیر نداریم یک حبه سیر کوچک همراه با مرغ چرخ میکنیم.

نان ها را با شیر خیس کرده سپس شیر اضافی نان ها را میگیریم و خوب ورز میدهیم سپس

به مرغ اضافه میکنیم.

سفیده تخم مرغ را خوب هم زده تا سفت شود و به مواد اضافه میکنیم.سپس خامه را اضافه کرده

و نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر هل و پودر سیر(پودر سیر را در صورتی که در ابتدا

از حبه سیر استفاده نکرده ایم اضافه میکنیم.) نیز اضافه میکنیم.(میتوان به طور دلخواه

از مقداری پودر میخک و جوز هندی نیز استفاده کرده و به آن ها اضافه کنیم.)

همه ی مواد پس از خنک شدن  درون غذا ساز ریخته و خوب  به هم میزنیم . آنها را درون قیف ریخته

و روی یک سطح صاف مثل میز سلفون پهن کرده و مواد را با قیف به شکل نواری به قطر دلخواه میریزیم.

سپس شروع به پیچیدن سلفون به دور مواد میکنیم طوری که هوا داخل آن نباشد.

دو سمت سلفون را با یک نخ کلفت میبندیم سپس مواد را با نخ به دو یا سه قسمت تقسیم میکنیم.

آب در قابلمه ریخته  تا به جوش آید.سوسیسها را درون آب گذاشته و برای اینکه سوسیس ها

بالا نیاید چیزی مثل صافی استیل روی آن میگذاریم. نیم ساعت آن را پخته سپس آب ظرف را خالی کرده

و میگذاریم خنک شود.

در آخر میتوان سلفونها را جدا کرده و سوسیس ها را در یخچال و یا

فریزر نگه داری کرد.(البته میتوان سوسیس ها را با سلفون نگه داشت.)


پیشنهاد های هنر تو خونه

همبرگرخانگی مخصوص

طرز تهیه رول مرغ گریل شده ایتالیایی

پیده_گوشت(غذای ترکیه ای)