مواد لازم:

۱ کیلو شیر
نصف لیوان کمی کمتر شکر
نصف لیوان آرد سفید
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری نشاسته گندم (نشاسته شیرازی)
یک بسته خامه صبحانه
کمی وانیل
۲ بسته بیسکوییت کاکائویی پتی بور یا گرجی ( میتوانید بیسکویت وانیلی هم استفاده کنید )
مقداری چیپس شکلات

طرز تهیه:

آرد ، شکر ، نشاسته، پودر کاکائو و شیر را داخل ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید وبا همزن دستی مرتب هم بزنید تا آرد و نشاسته گوله نشود و ته نگیرد .

وقتی جوشید و قوام گرفت از روی اجاق بردارید.

کمی که سرد شد وانیل و خامه را اضافه کنید میتوانید نصف استکان شکلات چیپسی یا مقداری شکلات تخته ای هم اضافه کنید و با همزن برقی ۳ تا۴ دقیقه هم بزنید.

بیسکوییت پتی بور را در غذاساز یا با گوشتکوب پودر کنید .

سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و بگذارید کمی خنک شود .

سپس بیسکویت پودر کرده و مقداری شکلات چیپسی بریزید ( میتوانید نریزید) و با قاشق پودرها را صاف کنید .

مجدد کرم بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید (سه ردیف یا پنج ردیف )

سپس به دلخواه روی کرم را تزیین کنید. با این مقدار حدود ۱۰ دسر لیوانی داریم .

 

مزه های ناب