یه دسر تابستونی خنک و خوشمزه و خیلی آسون که حتما تو این هوای گرم توصیه می کنم درست کنید و لذت ببرید.
خانومایی که نگران رژیم و کالری هستن باید بگم که میزان شکر این دستور کمه و حتی خودتون میتونین کم یا زیادش کنین. خامه، کره و مواد پرکالری خاصی نداره. به عنوان میان وعده میوه و بخشی از لبنیاتتون میتونین استفاده کنید .

مواد لازم :

طالبی نصف عدد (حدودا ۵۰۰ گرم)
شیر سه چهارم لیوان (میتوانید حذفش کنید)
شکر ۳ ق غ (بستگی به شیرینی طالبی داره )
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه صبحانه ۳ ق غ(مقدارش سلیقه ای) (جاش خامه قنادی هم میشه ، فقط چون شیرینه ، میزان شکر رو حتما بهش توجه کنین)
وانیل یا گلاب کمی

 

طرز تهیه :

پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط و روی بخار کتری قرار دهید تا ذراتش حل بشه و بعد که خوب شفاف شد بذارید خنک بشه .

طالبی رو پوست کنده و خرد کنید.
داخل مخلوط کن به همراه شیر (میتوانید حذفش کنید ) و شکر و وانیل یا گلاب خوب میکس و مخلوط کنید .
میزان شکر رو حتما خودتون تست کنین .
بعد ژلاتین حل شده که از دما افتاده رو بهش اضافه کردم و هم زدم .
آخر هم خامه رو داخل موادم ریخته و خوب هم زنید.

قالب پلاستیکی رو خیلی کم چرب کنید ، مواد توش بریزید و بذارید تو یخچال .

مزه های ناب


پیشنهاد هنرتوخونه :

دسر بیسکوییتی شکلاتی 

طرز تهیه کیک خیس