کیک یزدی

کیک یزدی

مواد لازم

شیر                       ۱ پیمانه

آرد سفید                 ۲ پیمانه

وانیل                     ½   قاشق چایخوری

کره                        ۱ پیمانه

بکینگ پودر              ۱ قاشق مرباخوری

شکر                      ۱  پیمانه

تخم مرغ                 ۴ عدد

جوش شیرین           ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به هم میزنیم و ظرف را در آب گرم قرار میدهیم

تا ضمن حل شدن شکر مایه کمی گرم شود.

وقتی با هم مخلوط شدند از ظرف آب گرم خارج میکنیم .باز به زدن ادامه میدهیم تا سرد شود.

سپس آرد را در مایه ریخته و مخلوط میکنیم.وانیل و بکینگ پودر و جوش شیرین را نیز

در شیر میریزیم  حل میکنیم و داخل مایه آرد و تخم مرغ میریزیم .کره را کمی میزنیم

تا نرم شود و به مایه اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شود.

قالبهای کوچک آماده کرده و کمی چرب میکنیم و مواد را درون قالب ریخته و در فر با

درجه حرارت ۱۸۰ قرار میدهیم .یک ساعت صبر کرده تا کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود.

سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم.

“برگرفته از کتاب آشپزی ساناز”


طرز تهیه کیک تابه ای

کیک حلوا

چیزکیک شکلاتی