نازخاتون شیرازی

نازخاتون شیرازی

مواد لازم

۶ عدد بادمجان کوچک

۳ عدد گوجه  فرنگی متوسط

۲ قاشق سوپخوری پیاز رنده شده

۱ قاشق مربا خوری نعنا خشک شده

½ فنجان آبغوره

نمک و فلفل و کره به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا باید بادمجان ها را کباب کرده و پوست بگیرید سپس آنها را خوب خرد کنید.

سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید سپس آنها را خرد کنید.

آبغوره را به بادمجان اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.(توجه کنید حرارت شعله ملایم باشد.)

پیازهایی  را که رنده کرده اید را به همراه نعنا خشک شده را اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر وقتی که پخته شد گوجه فرنگی ها را همراه با نمک و فلفل و کره ای را که آب شده

روی نازخاتون بریزید.

“برگرفته از کتاب آشپزی ساناز”


طرز تهیه ته چین

ترشی سپستان یا پوهیل

ترشی مخلوط