مواد لازم :

تخم مرغ ۵عدد
شکر ۷۵۰ گرم
روغن مایع ۶۴۰ گرم
شیر۸۰۰ گرم
کاکائو به اندازه دلخواه( من ده قاشق غذاخوری زدم)
بکینگ پودر ۶ گرم
آرد سفید ۶۰۰ گرم

طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ را با همزن یا میکسر خوب زده تا سفید شوند

روغن مایع و شیر و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغ و شکر اضافه کرده و مخلوط کرده به اندازه ۶۰۰ گرم از مایع را کنار بگذارید.

آرد و بکینگ پودر را به بقیه مایع اضافه کرده در حدی که مواد با هم قاطی شوند .

مواد کیک رو داخل قالب چرب و آردپاشی شده بریزید ( من در سینی ۳۰ در ۴۰ با ارتفاع ۴ ریختم ) داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه
(دمای فرها با هم فرق دارند) بعد از نیم ساعت با خلال دندون تست کنید ( من در فر با دمای ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه گذاشتم )

بعد از پخت همانطور که کیک داغه مایه ی را که کنار گذاشته اید روی کیک بریزید و یا برش بدید مایه رو بریزید تا به خورد کیک برود .

✍ در این دستور کیک اصلا مزه تخم مرغ احساس نمیشه چون بخاطر داغ بودن کیک حرارت تخم مرغ میبیند .

 

استاد شایان

مزه های ناب