امروز هنر تو خونه اومده با طرز تهیه شله زرد امیدوارم درست کرده و از اون لذت ببرید…

طرز تهیه شله زرد

مواد لازم

برنج                                       ۷ فنجان

شکر                                       ۲/۳۰۰ گرم

روغن                                       ۱۰۰ گرم

کره                                         ۱۰۰ گرم

گلاب و عرق بهار نارنج                 از هرکدام ۱ فنجان

زعفران                                    ۱ مثقال

آب                                          ۲۸ فنجان

خلال بادام و پسته و دارچین        به مقدار کافی

هل سائیده                             ۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

برنج را بخوبی شسته و تا چهار برابر آن آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خوب مغز پخت شود.

(در صورتی که از برنج ایرانی به دلیل طعم عالی آن و از خورده برنج یا همان نیم دونه

استفاده شود بهتر است.)شکر را با کمی آب جوش حل کرده و در قابلمه میریزیم.روغن و کره

را به آن اضافه کرده و در آخر زعفران و هل و گلاب و عرق بهار نارنج را به آن اضافه میکنیم.

خوب به هم میزنیم تا مخلوط شود.مقداری از خلال بادام ها را درون شله زرد ریخته  مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.

شله زرد نه باید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.بعد از آماده شدن آن را

در ظرف مناسب کشیده و با خلال پسته و بادام و دارچین آن را تزیین میکنیم.


پیشنهاد های دیگه هنر تو خونه

ژل گل لیلیوم

طرز تهیه حلوا ساگو

شیرینی خرمایی رنگینک