مواد لازم:

۴-۵ عدد سیب زمینی
یک لیوان آب
یک ق غ کره
یک ق چ زردچوبه
یک لیوان آرد
یک عدد پیاز
یک عدد تخم مرغ
آرد سوخاری
فلفلو نمک

طرز تهیه:

چهار تا پنج عدد سیب زمینی درشت را آبپز کرده داغ داغ له میکنیم.
سپس یک لیوان آب و یک ق غ کره یا روغن جامد و یک ق چ زردچوبه رو توی ظرف نچسب ریخته روی حرارت متوسط قرار می دهیم. وقتی کمی قل زد یک لیوان آرد رو یه باره بهش اضافه کرده شعله رو کمتر میکنیم و سه دقیقه هم زده تا کاملا بصورت خمیر وسط ظرف جمع بشه.
یک عدد پیازمتوسط رنده کرده آبش را گرفته به سیب زمینی اضافه کرده به همراه فلفل و نمک و یک عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم.
خمیر رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و سه الی چهار ق غ آرد سوخاری هم اضافه میکنیم .

سپس به اندازه نارنگی برداشته کمی تو روغن زده بشکل بیضی درمیاوریم و پهنش می کنیم، دو طرفش را تیز میکنیم و روی حرارت متوسط سرخ میکنیم تا مغز پخت شود.
خیلی ترد و سبک و خوش طعم و نسبت به کتلت سیب زمینی‌ آبپز معمولی روغن زیادی رو جذب نمیکنه . با این مقدار مواد حدود ۱۲ تا ۱۳ کتلت بدست میآید .

 

مزه های ناب