سیب زمینی به میزان دلخواه
پیاز
تره و جعفری
زردچوبه
زرشک
نمک فلفل
نان لواش

ابتدا مقداری سیب زمینی رو آب پز کرده رنده کرده و نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و کنار بذارید.

پیاز هم نگینی خورد کرده و در روغن با زردچوبه تفت دهید بعد سبزی خورد شده که شامل تره و جعفری است به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و مقداری زرشک بنا به سلیقه خودتون و کمی رب گوجه هم اضافه کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید ‌.

نان لواش رو با عرض ۶ تا ۸ سانت برش زده و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید ومواد رو داخلش می ریزیم و قسمت انتهایی رو می بندیم. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم در روغن سرخ کردن میکنیم .

سمبوسه گوشتی:
برای سمبوسه گوشتی طبق دستور بالا عمل کرده اما گوشت چرخ کرده تفت داده به همراه ادویه های دلخواه و فلفل دلمه ای و انواع سبزیجات دلخواه،
و همچنین نخود فرنگی را هم اضافه می کنیم.
در این دستور میشه سیب زمینی ریز نگینی خورد کنید و با گوشت تفت بدید.
مزه های ناب

✍از مواد پیتزایی هم میتوانید استفاده کنید که در اینصورت سمبوسه پیتزایی می گویند.