دوبسته ژله به رنگ دلخواه(یک رنگ..مثلا ژله انگور بنفش)
۴ قاشق غذا خوری یا ۱/۴لیوان شیر
دو بسته ژله آلوورا
بستنی ‌وانیلی ۲/۵لیوان
آب جوش ۳ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا دو بسته پودر ژله را ( من از ژله انگور استفاده کردم) با دو لیوان آب جوش و یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین مخلوط و بنماری میکنیم  و میذاریم تا خنک بشود.وقتی خوب خنک شد شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و داخل قالب چرب شده می ریزیم ( با دو سه قطره قالب را با روغن چرب کردم )  و  در یخچال میذاریم که نیم بند بشود سپس برای درست کردن ژله بستنی پایه ژله آلوورا ها را با یک لیوان آب جوش بنماری کرده و با ۲/۵ لیوان بستنی وانیلی شل خوب مخلوط کرده و نصف آنرا روی ژله می ریزیم و میذاریم  یخچال تا ببندد و سفت بشودو بقیه را هم داخل سینی چرب شده میریزیم و میگذاریم تا ببندد و با دست گلبرگها را از رویش برش زده و درمیاریم  وقتی ژله را برمی گردانیم  گلبرگها را روی ژله قرار می دهیم  با رنگ خوراکی و زعفران تزیین میکنیم.
به این ترتیب ژله گل لیلیوم آماده سرو می شود.
مزه های ناب