پیده_گوشت  (غذای ترکیه ای)

مواد لازم برای خمیر:

مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
شیر گرم ۳/۴ لیوان
نمک ۱قاشق چایخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۱/۵ لیوان

مواد مایه گوشتی:

گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
سویا ۵۰ گرم (خیس کرده )
پیاز ۱عدد
سیر ۲ حبه
قارچ  ۲۰۰ گرم
آب لیمو مقداری
جعفری ۱مشت
گوجه ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
زرده تخم مرغ+یک قاشق مرباخوری شیر برای رومال و کنجد و سیاه دانه

طرز تهیه:

شکر و خمیر مایه را به شبر ولرم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم
در کاسه ای آرد و نمک و روغن را  ترکیب کرده و مخلوط شیر و مایه خمیر اضافه میکنیم.
ورز میدهیم.اگر چسبنده بود باز هم آرد اضافه میکنیم. روی خمیر را میپوشانیم و ۱ الی ۲ ساعت استراحت میدهیم.تا دوبرابر شود.
در این فاصله گوشت و پیاز و سیر و قارچ تفت میدهیم.ادویه +یک قاشق رب میرنیم و درآخر جعفری را اضافه کرده خاموش میکنیم تا از حرارت بیفتد
سینی فر را چرب میکنیم و خمیر را به قطر نیم سانت بشکل بیضی پهن میکنیم.
کمی سس گوجه روی آن میکشیم و مواد و روی خمیر پهن میکنیم.(از دورهای خمیر ۲سانت فاصله داشته باشد) .
دوطرف خمیر رو میبندیم تا بشکل قایق شود .
بعد گوجه خرد شده و پنیر را اضافه میکنیم.حالا دور خمیر را روی مواد برمیگردانیم و از مواد رومال با قلمو دور خمیر میزنیم
و در فر با حرارت ۱۸۰درجه به مدت ربع تا نیم ساعت قرارمیدهیم (گذاشتن یک کاسه آب در فر به نرم شدن نان کمک میکند)
✍ برای خمیرش از خمیر جادویی هم میتوانید استفاده کنید .
✍ مواد میانی هم سلیقه ای است .
—————————–
پیشنهاد هنرتوخونه :
رول مرغ گریل شده ایتالیایی
همبرگر خانگی مخصوص
ترفند فیله ماهی سوخاری